След като преди две години в малкото русенско градче Две могили бяха поставени основите на парфюмерийното производство, уникалното за региона предприятие на бутикови парфюми "Martinez" се устремява  към поредното предизвикателство. От септември във фабриката ще се произвеждат и сапуни. Те са натурални, ароматни, изработени изцяло на ръка, с растителни и етерични масла, съобщи собственикът на фабриката Сезер Сабах. Занаятчийските сапуни по автентична рецепта със зехтин и етерични масла са на пазара от този месец, като в момента се произвеждат в Пловдив в партньорство с друга фирма, но от есента производството изцяло ще бъде преместено и съсредоточено в Две могили. 
Към момента се предлагат пет вида занаятчийски сапуни, като след преместването на производството им в Две могили, продуктовата гама ще бъде разширена с още няколко комбинации. 
Сезер обясни, че са направени много опити, за да се предложат сапуни, които да са изключително богати на естествени масла, с приятен аромат, да не пресушават кожата и да съдържат разнообразни полезни съставки, които я подхранват. 
В два от предлаганите към момента ръчно изработени сапуни има иланг-иланг, като при единия вид комбинацията е допълнена с френска розова глина, а другият е с пачули, коприва и невен. Сапун "Ориентал" е с портокал и канела, а другите две предложения на пазара са с чаено дърво и розмарин, както и сапун с лимонова трева, невен и куркума. 
Натуралните занаятчийски сапуни по автентична рецепта със зехтин и етерични масла могат да бъдат открити в бутици Martinez в цялата страна, както и в магазина в Русе на ул. "Княжеска"45.