"Дунав" изигра силно противоречив мач срещу "Ботев" в Пловдив. Случи се срещу отбор, който практикува отворен футбол. На този фон представянето на русенския тим определено задава тревожни въпроси. 
Благой Макенджиев - няма вина за головете, спаси отбора си от разгромна загуба. По едно време демонстративно и отчаяно се хвана за главата заради тъпите грешки в защита.
Михаил Милчев - заслужава само симпатии за сърцатата си игра, но беше притеснително да видим как Антонио Вутов мина край него с топка в крака като край колче по ски писта и излезе на чиста позиция. Закъсня сериозно още няколко пъти да покрие зоната си при дългите диагонални подавания на Неделев.
Мартин Ковачев - през първото полувреме изчисти толкова много топки, колкото понякога се полага на защитник за два мача. Изпусна Тейлон след разсичащия пас през цял терен на вратаря Аргилашки, защото не му достигна скорост, но едва ли има вина, че целият отбор беше разхвърлян и нямаше кой да го подсигури.
Александър Исаевски - македонецът е един от малкото, които заслужават що-годе прилична оценка.
Георги Динков - вкара гол! Той е биткаджия, но губеше почти всеки спринт. Беше много муден и тежък, накрая нямаше почти никакви физически сили.
Мунин - след едно полувреме напусна терена заради контузия. Защитата с него изглеждаше малко по-стабилна. 
Диян Димов - другият човек до Исаевски, който знаеше защо е на терена. 
Стефан Христов - можеше да вкара гол, след като си изработи сам позиция за стрелба. Той е добър играч. Грешката му в пеналта обаче при втория гол за "Ботев" бе глупава и недопустима. 
Иван Селеменев - руснакът се стара. На моменти изглеждаше доста ангажиран в играта. После отпадна. Неприятно впечатление остави един епизод след почивката, когато се опита да спре елементарна топка, но тя отскочи от крака му като от бордюр и "Ботев" направи контра.
Ахмед Ахмедов - съвсем заслужено получи жълт картон за симулация. Не му е за първи път да търси нарушения. С атака без типични крила неговата игра да търси борбата във въздуха и засичане на центрирани топки е обречена.
Самир Аясс - най-добрият в русенския отбор. Хвърли много сили в организацията на играта, бе единственият човек, който може да измисли по-тънък и градивен пас.