С дрифт "слънце", при който колата се върти около оста си в кръг, се изфукал пред две мадами млад шофьор. Не знаел обаче, че на метри от него са полицаи, които станали неволни зрители на зрелищното му изпълнение насред ул."Борисова". А когато разбрал каква публика е имал, младежът се стъписал.
Случаят е от май тази година, когато водачът взел назаем колата. Макар да не била негова, не се притеснил да я използва за опасни среднощни демонстрации. И въпреки че след дрифта никой не пострадал, от полицията решили да спрат автомобила от движение за 3 месеца. От принудителната административна мярка потърпевшо се оказало семейство с малко дете, защото те реално били собственици на колата. Заради санкцията се наложило да станат пешеходци, тъй като автомобилът им бил блокиран. 
Според тях обаче не е редно те да носят последствия от фриволното поведение на шофьора, още по-малко, че никой от тях не се е возил в колата с него, а просто му гласували доверие и му дали назаем автомобила си. Според съда на първа инстанция обаче наказанието е правилно и цитира закона, в който се казва, че субект на принудителна административна мярка е всеки собственик на МПС, чийто автомобил се управлява от лице в несъответствие с предназначението на пътя. Затова потвърди временното спиране на колата от движение, но решението може да се обжалва.