Кражба от собственика на клуб "Корона" и шампион по билярд Радостин Димов била разкрита, след като престъпникът решил да пазарува с отмъкнатата дебитна карта. В нея имало съвсем скромна сума, защото младият мъж не я ползвал активно и крадецът успял да си купи едва кутия цигари за 5.80 лева. Транзакцията обаче била засечена и полицаите стигнали до извършителя, който всъщност свил портмонето на шампиона с 87 лева в брой.
Случката е от 27 март тази година, когато компания от момичета и момчета решила да се позабавлява в билярдната зала. Един от тях обаче фиксирал оставената без надзор грейка, в чийто джоб било портмонето, и решил да го отмъкне. 15 минути след като компанията си тръгнала, собственикът на клуба разбрал, че портфейла му го няма и подал сигнал.
След като крадецът бил разкрит, побързал да върне парите на Радостин, но въпреки това стигна до съд, като предпочете да направи пълни самопризнания за действията си и се споразумя с прокуратурата какво наказание да получи. Така той се сдоби с условна присъда от половин година с 3 години изпитателен срок, както и срещи с пробационен служител в продължение на 8 месеца. Съдът прецени, че наказанието е справедливо и окончателно го одобри.