„Дунав“ няма особени шансове в днешния мач срещу „Левски“ в Русе /20.30 часа/, смятат капацитетите в „Еврофутбол“. Букмейкърът оценява възможностите на русенския отбор да победи столичния гранд с коефициент 4,95. Ставката за реми е 3,40, а за успех на столичани - 1,42.
Дунавци едва ли трябва да се стряскат кой знае колко, защото същият букмейкър бе поставил мижав коефициент от 1,20 за победа на ЦСКА срешу „Етър“ в София. А „болярите“ не си тръгнаха с точка, срещу която „Еврофутбол“ беше фиксирал коефициент 5, а накрая дори можеха да грабнат и победата. 
Футболистите на „Левски“ пристигнаха вчера в Русе. Старши треньорът Петър Хубчев доведе група без новото попълнение от Австрия Дени Алар. Централният нападател е контузен. Извън групата заради наказание с предишния си отбор - „Септември“, останаха още Здравко Димитров и Асен Чандъров. Те обаче едва ли са най-важните карти на Хубчев.
Лошата новина е излелият се вчера над Русе дъжд. Часове преди първите капки ръководството на „Дунав“ прати техника на Градския стадион, която да надупчи терена с гъсеница от специални вили, за да се отворят улеи за попиване на водата.
Машини с такова приспособление има още само на две места в България - на „Лудогорец Арена“ и на националния стадион „Васил Левски“.    
Прогнозата за днес не вещае дъжд и ако тя се потвърди, може би теренът ще изглежда в добро състояние.