Модна агенция Vogue Models България избра Русе за първото си модно арт-шоу "Нощта на ангелите и демоните". Това ще е съпътстващо събитие преди официалното откриване на централния офис на агенцията в София през септември. Шоуто ще се проведе в събота от 20 часа в комплекс "Седем поколения" край Мечка, като всички места вече са заети.
Градът неслучайно е избран като първа локация, където да се проведе модното шоу, тъй като в Русе са се случили редица първи неща, каза консултантът на агенцията Божил Николов. Амбицията на новата агенция Vogue Models България е да възвърне конкурсите за модели, като основно ще се работи със световни модни агенции, за да може моделите да се реализират в чужбина. 
Шоуто "Нощта на ангелите и демоните" ще е по подобие на това на "Victoria's Secret", като в края ученици от Музикалното училище ще направят боди арт върху моделите на агенцията. 
След официалното откриване на централния офис на Vogue Models България в София се планира да бъдат разкрити представителства на агенцията във всички големи градове.