Ангелите и демоните на модна агенция Vogue Models България показаха еудин невероятен, екстравагантен моден спектакъл и сътвориха наистина горещо шоу в Русе. Топ моделите представиха за първи път бельото на модния бранд, а дефилето миналата събота в комплекс "Седем поколения" край Мечка напълни очите на присъстващите.
Такова модно арт шоу се прави за първи път в България. Имаше специална сцена, специални реквизити и компютърно осветление, разказа консултантът на агенцията Божил Николов. Той посочи, че модната агенция е избрала Русе за първото си модно арт шоу "Нощта на ангелите и демоните", а бляскавото събитие е съпътстващо преди официалното откриване на централния офис на агенцията в София през септември. 
Красивите модели на Vogue Models се разходиха с грациозна походка на сцената, като смениха няколко различни ангелски и демонски визии. Момичетата представиха по шест модела бяло и черно луксозно бельо, като изненадаха зрителите с интересни идеи, сред които и задължителните крила. 
Абсолютната истина е, че бельото за жените е разкош от първа необходимост! То може да ви създаде настроение на завоевателка - достатъчно е само да го облечете!, казват дизайнерите на Vogue. Те твърдят, че "жена, облечена с красиво бельо, дори и ако никой не я вижда, се чувства по-уверена и това състояние се отразява в походката, осанката, очите, движенията, като по този начин тя изглежда по-привлекателна в очите на срещуположния пол". 
Част от бляскавото модно шоу беше и компания "Мото-Пфое", която представи моделите си "Форд Екоспорт", "Форд Фиеста" и "Форд Фокус". 
След официалното откриване на централния офис на Vogue Models България в София се планира да бъдат разкрити представителства на агенцията във всички големи градове. Амбицията на новата агенция е да възвърне конкурсите за модели, като основно ще се работи със световни модни агенции, за да може моделите да се реализират в чужбина, каза още Николов.