Офертите по обявената от общината обществена поръчка за изграждане на информационно табло на Градския стадион сe оказаха 3, стана ясно след тяхното отваряне във вторник следобед.
"Сега предстои да изберем фирмата с най-добро предложение и да подпишем договор", каза пред "Утро" шефът на общинското предприятие "Спортни имоти" Веселин Богданов.
Темата трябва да бъде решена най-късно до седмица, а инфосистемата трябва да е готова ако не за първия, то поне за втория домакински мач на "Дунав".
Срокът на изпълнение обаче ще зависи и от това дали някой от загубилите кандидати за поръчката ще обжалва. А както "Утро" писа вече, софийска фирма нададе предварителен вой срещу документацията още преди обявяване на обществената поръчка.
До дни ще се премине към работа за поставяне на меки скамейки в изградената почти напълно ВИП-зона, добави Богданов. Действало се усилено и по поддръжката на терена.
Той не се съгласи с констатацията на "Утро", че въпреки големите грижи игрището продължава да ухае на блато. Не било на блато, миризмата идвала от специален препарат, хвърлен преди дни срещу гниене на тревното покритие.
А дали наистина е така, ще стане ясно съвсем скоро - още в началото на сезона.