Административният директор на Университетска болница „Канев“ инж.Иван Иванов е следващият изпълнителен директор на най-голямото здравно заведение в региона. Официалното му назначаване ще стане след месец. На 22 юли е насрочено общото събрание на акционeрите на болницата, в която държавата държи над 90%. В дневния ред са вписани само две точки - освобождаване на доц.Александър Парашкевов от поста поради назначаването му за посланик в Пакистан и назначаване на негово място на Иван Иванов. За рокадата „Утро“ единствен писа още в средата на май.

Кандидатурата на Иванов за мой наследник е единствена в Министерството на здравеопазването и министър Кирил Ананиев я одобри, тъй като той отговаря на всички условия за поста директор на университетска болница. Според мен Иванов е най-подготвен за този пост и смятам, че оставям болницата в добри ръце, каза за „Утро“ доц.Парашкевов. Той изрази благодарност към целия екип на болницата за подкрепата, която му е оказвал през всичките близо 10 месеца, през които беше директор.
Моята кандидатура за директор на Университетска болница „Канев“ е утвърдена от здравния министър Кирил Ананиев, но все пак решението ще бъде взето от общото събрание на 22 юли, уточни инж. Иван Иванов. 
Болницата е в добро състояние, нямаме задължения и заслугата за това е на компетентното управление на доц.Парашкевов. Ще продължим тази политика и ще направим всичко възможно да намалим разходите на болницата, да увеличим приходите и така да вдигнем заплатите на медицинския персонал, за да задържим добрите ни специалисти на работа тук, посочи още Иванов.