Мястото на 25-годишния Кристиян К. е в ареста, след като в рамките на 2 месеца на два пъти е засичан с наркотици, реши състав на Окръжния съд, но мярката може да се обжалва.
Младежът e хванат първо на 13 април, но e пуснат с мярка подписка, която очевидно не му попречила да продължи с търговията с наркотици, след като на 7 юни белезниците отново щракват на ръцете му.
Кристиян бил изненадан от полицаи в апартамента, в който живее, след като бил издаден от друг познат в наркосредите. Той чинно разказал на униформените от къде се е снабдил с марихуана и кристали, а непоканените полицейски гости открили още дрога в жилището на сочения за дилър и набързо го прибрали в ареста.
Прокуратурата изтъкна, че за разпространението на наркотици Кристиян може да бъде осъден на затвор между 2 и 8 години, както и да бъде глобен между 5000 и 20 000 лева. Опасен го прави факта, че е осъждан общо 4 пъти - още като непълнолетен за грабеж и 2 кражби, а в съзнателния си живот бил наказван от варненски съд с 1000 лева за притежание на наркотици. 
Адвокатката му не отрече, че Кристиян е хванат с дрога, но според нея е много спорно, че тя е била за търговия. Още повече, че срещу клиента й свидетелствали двама добри познайници на прокуратурата, срещу които също имало дела за наркотици.