Кандидатите за членове на Европейския парламент от листата на патриотите от ВМРО – Българско национално движение Юлиан Ангелов и Иво Пазарджиев се срещнаха с представители на русенски спортни клубове. Те подпомогнаха материално два от най-добрите спортни клуба и един футболен отбор. Става въпрос за боксьорите, джудистите и самбистите от „Локомотив“ Русе, както и играчите на футболен клуб „Сокол“ Червена вода с треньор Людмил Любенов. От кандидатите за евродепутати на патриотите спортистите получиха нова екипировка. 
Известно е, че и двамата русенци в листата на ВМРО – Българско национално движение за евродепутати, са силно свързани със спорта. Юлиан Ангелов е завършил Спортното училище в града, а Иво Пазарджиев е доскорошен активен състезател и съдия по тенис на корт. 
По време на срещите, клубовете подбраха своите най-добри кадри и демонстрираха на живо състезателното ниво на което се намират. Ангелов и Пазарджиев изразиха задоволство от онова, което виждат. 
„Разликата между вашите връстници, които прекарват своето свободно време изцяло пред компютрите, и вас е в това, че вие влагате цялата своя енергия в едно-единствено нещо – в стремежа към победата. Това е безценно. Това ви прави незаменими. Това ви прави шампиони“ – каза Иво Пазарджиев пред русенските джудисти и самбисти от Спортен клуб „Локомотив“. Юлиан Ангелов на свой ред потвърди, че има готовност да работи активно в подпомагането на местните спортни клубове така, както винаги са правили патриотите от ВМРО в националния парламент, а така също и в местния общински съвет. 
Според българските родолюбци в действителност през последните години изключително много се промени обликът на спортните съоръжения в Русе, но остава същественият проблем – деленето на приоритетни и неприоритетни направления. За едните независимо обстоятелствата се насочват немалко средства от бюджета на община Русе, докато за другите невинаги има необходимите средства. Тази порочна практика трябва да се изкорени. 
ВМРО – Българско национално движение е с номер 3 в интегралната бюлетина. За Юлиан Ангелов можете да гласувате, като отбележите 102 в полето за преференциалния вот, а за Иво Пазарджиев – 113. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!