"0:0 срещу "Витоша" не е това, което искахме, но нулевото равенство е много коварен резултат и не носи чак такива дивиденти на съперника. Лошото е, че не вкарахме гол, хубавото е, че не получихме. Разбира се, най-добре би било да бием поне с 1:0. Проспахме първото полувреме. След почивката бяхме по-агресивни и създадохме положения. Гостите играха с 6 човека отзад, а на моменти се окопаваха с почти всички играчи. Имам забележки към някои футболисти. Ще си остане в съблекалнята какво съм говорил с тях. Няма да се скрия и от лична отговорност. Благодаря за подкрепата на публиката", каза за "Утро" старши треньорът на "Дунав" Людмил Киров.
Той проведе вчера сутринта възстановителна тренировка за игралите в първия баражен мач срещу "Витоша" футболисти, а останалите бяха натоварени с по-сериозни занимания.
Според Киров най-важното е отборът да запази спокойствие.
"На техен терен в реванша ще е различен мач. Всичко започва все пак от 0:0. Тогава "Витоша" ще трябва да атакува и да прати повече хора в нападение. Имаме план какво точно трябва да правим. Имаме и изпълнители, с които можем да стигнем до положителен резултат", добави старши треньорът.
След първия мач в Русе няма контузени футболисти.