В мача срещу "Славия" видях истинския "Дунав", заяви пред "Утро" щастливият след изразителната победа на възпитаниците си Людмил Киров. Вчера старши треньорът изведе отбора за тренировка след гръмкото 5:3 в София. В петък "светлосините" ще бъдат домакини на "Локомотив" /Пловдив/ в мач от плейофната фаза на първенството в Първа лига.
"Доволен съм от абсолютно всички футболисти. Много добре се включиха и резервите. Отборът придобива облик от среща на среща и играе все по-добре. Адмирации за момчетата!", заяви Киров.
"Утро" го попита как ще коментира намеци в някои медии, че едва ли не мачът на стадиона в "Овча купел" бил уговорен така, че да паднат много голове и в крайна сметка да са стигне дотам, че победата за русенския отбора да е с 2 гола разлика. 
"Въобще не надавам ухо на такива слухове. Това са спекулации и измишльотини. Излиза, че всеки втори мач в Англия трябва да се разглежда под лупа, тъй като резултатът е атрактивен. Ще ви кажа само каква бе реакцията на хора от щаба на "Славия" по време на почивката. Те се нахвърлиха върху съдията. Ако има някаква уговорка, днес щях да си харча парите и нямаше да съм старши треньор на "Дунав", каза Киров.
"Не мога да попреча на никого да се занимава с конспирации, спокоен съм обаче, защото знам, че не сме влизали в никакви комбинации. Затова ще коментирам само футболни теми. Факт е, че играхме много добре, вкарахме хубави голове след красиви комбинации. Тази игра ме радва. Трябва да продължим в същия дух и на мача срещу "Локомотив" /Пловдив/, завърши Киров.