Не е за вярване, но е истина! Работници на фамозната фирма "Тарктур" ЕООД пристигнаха в Русе с важната мисия да пуснат електрическа светлина на Градския стадион. Светлото ще бъде факт, ако електричарите успеят да ремонтират бързо и качествено изгорялото още на 6 декември табло. Срокът е 20 април, когато "Дунав" ще играе домакински мач срещу "Славия". 
Дали тарктурци ще сколасат до тази дата? Няма причина да не го направят. Ако се съди по проверката на "Утро" на място вчера, около таблото все още не се навъртаха хора. Вероятно екипът се стягаше за предстоящата усилна работа.
Да припомним, че "Тарктур" ще направи ремонта в рамките на гаранцията, която носи като изпълнител на цялостното реновиране на терена и поставяне на осветление.
Заради изгорялото табло БФС направи пореден и може би наистина последен компромис, като пренасрочи мача срещу "Септември" на 8 април от 17.30 часа. По информация на "Утро" решението за промяна на часа било взето след височайшата намеса на спортния министър Красен Кралев.
Дотук добре! Само че другите три елтабла също не изглеждат много надеждни, издадоха служители от "Спортни имоти". Ще е голяма забава, ако още едно от тях също даде фира и остави стадиона на тъмно.
Но да не бъдем черногледи, а да вярваме, че до мача със "Славия" Градският ще светне.
На ход е фирма "Тарктур"!