Депутатите от ГЕРБ Пламен Нунев и Светлана Ангелова се ангажираха да подкрепят 33-годишния ММА боец Светослав Захариев-Сисо в идеята да създаде и оборудва спортна зала за хора с увреждания. От партията ще помогнат за ремонта на помещението, в което ще се провеждат активни занимания със спорт на хора в неравностойно положение в региона. Общината в лицето на кмета Пламен Стоилов и управителя на общинско предприятие „Спортни имоти“ Веселин Богданов предоставиха помещение, а пред спортиста, който от 6 години е в инвалидна количка след тежка катастрофа, стои задачата да събере средства и да оборудва залата. 
Световният шампион по граплинг Сисо сподели пред депутатите, че амбицията му е да помага на повече хора и най-вече на деца да водят активен и здравословен начин на живот, както и да изведе от изолацията и самотата хората с увреждания. Идеята на ММА боеца е в залата освен уреди за тренировки, да им и уреди за рехабилитация, които ще подпомогнат не само неговото прохождане, но ще се използват и от деца с увреждания. 
Всеки, който иска да подкрепи Сисо в начинанието и закупуването на специални спортни съоръжения, пригодени за ползване от хора с увреждания, може да дари средства по разкритата дарителска сметка:
УниКредит Булбанк BG49UNCR70001522571522
Титуляр: Светослав Захариев Самуилов