Тази година картата Ви може да бъде  свободна от такси, а Вие да се почувствате  блажено "като в облаците", ако изберете разплащателна сметка с дебитна карта MasterCard от Българо-американска кредитна банка. С нея можете да теглите без такси от всички банкомати в страната и не плащате месечна такса за обслужване на Вашата разплащателна сметка за цяла една година. Средствата с които разполагате ще бъдат управлявани  само от Вас и ще планирате лесно разходите си с точност, защото таксите няма да намалят салдото по сметката Ви.
С промоционалната оферта на БАКБ Вие получавате разплащателна сметка, свободна от такси за период от 12 месеца от датата на откриването, безконтактна международна дебитна карта MasterCard Standard, с която не се начислява такса при теглене от банкомат на БАКБ или от друга банка в страната и MasterCard SecureCode за сигурни разплащания в интернет. С нея можете да пазарувате във всички онлайн магазини и да се чувствате спокойни за парите си.
MasterCard Standard от БАКБ предоставя на клиентите си дебитна карта от ново поколение, която осигурява извършването на всички операции, характерни за кредитните карти - резервации на хотели, рент-а-кар, самолетни билети и др.
Вие можете да се възползвате от промоционалната оферта, ако сте нов клиент на банката, ако нямате открита разплащателна сметка досега или имате само депозитна сметка към момента на откриване. Промоционалната оферта важи за всички нови разплащателни сметки с дебитни карти, открити до  30.06. 2019 г. и се предлага във всеки офис на БАКБ. Можете да видите цялата информация за продуктите и пълните условия на промоцията на www.bacb.bg.