Президентът на „Славия“ Венцислав Стефанов проплака от реферите на мача срещу „Левски“ /0:3/. Появиха се и информации, че е заплашвал на полувремето шуменския рефер Станислав Тодоров. Малко по-късно Стефанов заяви по БТВ, че Тодоров е „опасен за българския футбол“ и препоръча на началниците му да го изхвърлят от листите. 
Гневът на „белия вожд“ буди леко недоумение. В края на миналата година той обяви тържествено, че „българското съдийство се подобрява чувствително“ и че то не бива да бъде извинение за нито един отбор. Каза го, когато реферът спести 3 дузпи за ЦСКА в мача срещу „Славия“. Да не говорим, че „белите“ измъкнаха реми в Русе срещу „Дунав“ след измислен от съдията Георги Давидов корнер в добавеното време на двубоя. Наскоро арбитрите гилотинираха и „Ботев“ /Враца/. Пак в мач срещу славистите.
Сега обаче му е мъчно. И има защо - съдиите бяха безобразни в мача срещу „Левски“. Първо не отсъдиха абсолютна дузпа за отбора му. После страничният рефер разсмя цяла България с вдигнат флаг за засада в ситуация, когато бе изпълнен тъч и нападател на „Славия“ се озова на голова позиция пред вратата на „Левски“. А нали и децата знаят, че засада няма, щом топката се метне с ръце!
Чичо Венци, както е известен устатият бос, откри и нещо друго - директивата била: „Всички на колене пред „Левски“!
Е, как така - пак преди време бе заявил, че БФС и Боби Михайлов си вършат работата „повече от добре“.
Излиза, че са точни, когато се помага на „Славия“. Когато обърнат палачинката, са измамници. 
Не че не са, но когато член на Изпълкома на БФС коментира вече на висок глас колко продажно е българското съдийство, можем да се замислим каква тиня е футболът ни.