Популярният сред феновете и някои медии като Чичо Гошо старши треньор на „Лудогорец“ Георги Дерменджиев отново не намери сили да поздрави по мъжки отбора на „Дунав“. 
След първия мач през есента, завършил при 5:3 за неговия тим, заяви, че „русенци само ритат топката напред“. При ремито от 2:2 съвсем скоро откри Америка с прозрението, че футболистите му допуснали две грешки и... Коментарът му за загубата пък започна с риторичен въпрос: „Ама колко пъти те /русенци/ минаха центъра? И си отговори сам: „3-4 пъти“. После добави навъсено, че мотивацията на неговите футболисти нещо на била на ниво.
Чичо Гошо, малко е неудобно да даваме съвети на специалист от твоя ранг, но има отбори, които с няколко набега през центъра вдигнаха купата в Шампионската лига. Като „Интер“, да речем. Долу-горе и Гърция стана така европейски шампион. И „Челси“ на Конте сега не държи повече топката от съперниците си във всеки мач, но печели редовно и има сериозен аванс в Англия. Що се отнася до мотивацията на футболистите, нали си имат старши треньор! Домакинката ли трябва да работи по темата.   
И още нещо - след третия мач с „Дунав“ си е малко обидно, когато подценяваш заслугите и работата на колегата си. Ами Веско Великов спокойно може да излезе пред камерите и да каже: „Дайте ми чужденците на „Лудогорец“, да ги наредя от 1-и до 11-и номер и да видим кой ще има куража да мачка през центъра. Та само заплатата на Кафу или Кешерю сигурно формира годишния бюджет на „Дунав“! Може даже да остане нещо.
И нещо друго - „Дунав“ започва повечето си мачове с 8 футболисти, тръгнали с отбора от „В“ група. Къде са тези момчета като имена и заплати, къде са вандерсоните, доссантовците, кампанярите и т.н.!
Чичо Гошо, излагаш се!