Ново меню, изготвено според предпочитанията и препоръките на клиентите, има вече „Кралска закуска“, научи „Утро“. В последните седмици над 250 посетители на популярното русенско заведение попълниха анкета, в която да оценят поднесените им ястия и коментират не само кухнята, но и сервиза.
Всички клиенти, дали препоръки, участваха и в томбола с три награди - вечеря за двама, торта по избор от кафе-сладкарница „Детски кът“ и бутилка вино на изба „Райнов“. Жребият определи късметлиите да бъдат Илиян Йовчев, Венцислав Иванов и Красимир Димитров.
Препоръките на клиентите са взети под внимание при изготвянето на новото сезонно меню на „Кралска закуска“, чийто основен приоритет е здравословното хранене. Всички ястия са приготвени по технология на ниско температурно sous vide готвене, за да се запазят витамини, минерали, мазнини и естественият вкус на продукта.
По този начин „Кралска закуска“, която спечели приза „Ресторант на годината“ за 2018 г., се стреми да вдигне нивото и да остане сред най-предпочитаните заведения в Русе.