Известната столична актриса Бойка Велкова и Ивайло Захариев, който стана популярен с ролята си на ченгето под прикритие Мартин в тв сериала "Под прикритие", ще представят пред русенската публика спектакъла "Усещане за любов". Спектакълът, който ще се играе тази вечер от 19 ч на Голямата сцена в Доходното здание, е с режисьор Бойка Велкова, а музиката е на нейния съпруг - именития кавалджия Теодосий Спасов. Билети се продават на касата на Доходното здание. 
С "Усещане за любов" се открива тазгодишният арт салон "Любов и вино", който се организира за пети път от общинското предприятие "Русе арт" съвместно с общината и с Русенската опера, Унгарския културен институт, Министерството на човешките ресурси на Унгария и Институт "Сервантес". 
Както "Утро" вече писа, през целия февруари русенската публика ще стане съпричастна към спектакли, филми и концерти, в които присъстват двата акцента: вино и любов. В сряда започва тридневката на ново испанско кино, на 11 февруари се открива изложба живопис на Николай Караджов, а на 14-и артистични и фамилни двойки от операта ще поднесат на публиката букет от емблематични дуети.