Служители на противопожарната служба в Якоруда са помогнали на водач на закъсал автомобил. Сигналът за инцидента бил подаден в четвъртък около 14 ч. На пътя Юндола -Белмекен лек автомобил "Ауди" е излязъл от пътното платно и се забил в преспите край шосето. Автомобилът е изтеглен от екип на УПБЗН-Якоруда. Водачът не се съобразил с усложнената пътна обстановка и изпуснал контрола над колата.

Шофьор от Гвинея пък са блъснал в метален стълб. катастрофата станала на главен път Е-79 в района на Кресна. Лек автомобил "Шкода Фабия" с 33-годишен водач от Гвинея, навлизайки в кръгово кръстовище излиза в страни от пътя и се блъска в метален стълб. С натъртвания в областта на гърдите са пострадали водачът на автомобила и 32-годишна жена от Гърция, пътуваща в него. След извършен медицински преглед, двамата са освободени за домашно лечение. Пробата на водача за употреба на алкохол е отрицателна.

Полицаите в Пиринско отчетоха още един пътен инцидент, разминал се без сериозни наранявания. В местността Драшан, землището на с. Добри лаки, общ. Струмяни, лек автомобил ВАЗ с 47-годишен водач от петричкото с. Яворница, при стръмно качване по заснежен, черен път извън републиканската пътна мрежа, навлиза в коловоз и се преобръща странично. При инцидента е пострадал 38-годишен пътник в автомобила, който е настанен за наблюдение в МБАЛ -Сандански с комоцио. Пробата на водача за употреба на алкохол е отрицателна.