Засилва притока на жизнена биоенергия в организма и за кратко време 
без електрическо зареждане го стимулира да се лекува сам по естествен начин -
изобретение на гениалния руски учен Джордж Лаковски, който е работил с Никола Тесла 

РЕЖИМ НА РАБОТА: ПОЛАРИС работи на принципа на антената, стимулира и регенерира клетките за установяване на нормалната им работа. Кръговите му пръстени са направени от специална сплав, като засилват връзката на тялото с универсалното енергийно поле. Когато клетката разпознае своята честота, тя започва да резонира с нея, усилва честотната амплитуда и съответно силата на своята вибрация. Седемте пръстена на диска са вибрационно хармонизирани със седемте енергийни центъра (чакри) на тялото, а двата допълнителни пръстена обхващат още по-голям спектър от енергийни вибрации, като засилват многократно ефекта му. Организмът притежава всички механизми за самолечение, необходимо е само да се задвижи.
ПРИЛОЖЕНИЕ:  ПОЛАРИС  е доказал отличното си въздействие при: всякакви болки, болести на гърба и ставите, пълнота, намалено либидо и потентност, гинекологични и урологични проблеми, ПМС, климактерични проблеми; стерилитет, хемороиди, запек и проблеми с червата, белодробни и сърдечни проблеми, проблеми с кръвното налягане, с щитовидната жлеза и синусите, безсъние и лошо настроение... 
На практика няма здравен аспект, на който ПОЛАРИС да не се отразява положително.
ОПИТ: Весна Джукич, Холандия: Благодарение на личния си опит сега съм напълно убедена в ползотворното влияние. Имах болки в коляното- вечер държах ПОЛАРИС на мястото и още на другия ден всичко беше нормално и без болки. Възпалението на дясното ухо със силна болка, но поставяйки ПОЛАРИС на ухото си след 30 мин болката изчезва. Но най-голяма радост ми доставя това, че в моя дом сега има много повече позитивна енергия. Много ви благодаря, че ни дадохте възможност да си осигурим толкова просто и ефикасно нещо за нашето здраве.
Антон Ризман, Ормож:. „Използвам го от 2 седмици и забелязвам положителна промяна в поведението на моята уголемена простата. Но аз съм убеден, че с него лесно ще се справя и с още един свои проблем- ускорения пулс. Бог да благослови вас и ПОЛАРИС“.
Мерсия Мустафич, Нови Пазар: Действа, Бога ми, детето ми по-бързо заспива, мен престана да ме боли главата, ето, в момента седя върху него, толкова е добър, че не можеш да повярваш.
Владимир Петков, България: От няколко месеца имам диска и съм много доволен както от общото енергизиране (слагане последователно на 7-те чакри), така и при болки и проблеми на отделни органи и места. Поздрави!
Александра Терзич Сакович, Монреал, Канада
Моята сестра (33), имаше ужасна аритмия, но откакто използва ПОЛАРИС не изпитва никакви смущения. Благодаря ви за всичко!
Ана Арзеншек, Слатина - Употребява се за всичко..... ПОЛАРИС е Закон! Благодаря за упътването и консултациите.
С ПОЛАРИС в ръцете вие се превръщате в първокласен лечител.
Хубаво е да знаеш, че няма нищо невъзможно. Нали? 
Само до 01.01.2019 г. Поляризационен диск ПОЛАРИС се предлага в комплекти със специално изработени подаръци от български орех - живата енергия на дървото в едно с енергията на ПОЛАРИС!
Неповторим и Изключителен Дар
за Здраве и Радост от живота на Вас и Вашите близки!
За поръчка и информация:
тел: 0886 777 126
и на сайта на Поларис БГ: www.polarisdisc.bg
Цена на диск ПОЛАРИС в
подаръчен комплект
1 бр. - 70,00 лв. + доставка
2 бр. - 140,00 лв. + безплатна доставка
3 бр. - 10% отстъпка /189,00 лв./ + безплатна доставка
В опаковката има подробно описание за приложението му.