Пореден психологически семинар в полза на родителите организира русенският образователен център „Диалог“. Както е известно, водещата максима за центъра е всяко дете да се чувства ценно и оценено - и част от едно уютно и разбиращо семейство. Затова в „Диалог“ имат грижата да проявяват чувствителност към всяка ситуация, свързана с малките и тийнейджърите - от това да развиват уменията и дарбите им до осигуряване на максимално разбиране и комфорт дори в кризисни ситуации. 
На такава възможна кризисна ситуация е посветен семинарът, който ще срещне родители с психолога Теодора Герганова на 23 ноември от 18 ч в образователен център „Диалог“. Темата е „Разводът и детската психика“ - атмосферата, страховете на детето, възможните реакции и преодоляването на стреса. През пролетта семинарът за родители на тийнейджъри премина при голям интерес, а много родители след това продължиха да се консултират с Теодора Герганова.
За участие в семинара е нужно предварително записване на тел. 0888411776, 0887199195 и 0887327672. Таксата за участие е 10 лв.