Актьорите от комедийното шоу „Аламинут“ ще забавляват и разсмеят русенци с невероятните си скечове на 15 ноември от 19 часа, когато продукцията ще гостува на сцената на Канев център. Най-популярното скеч-шоу в българския ефир ще излезе от телевизора, а феновето му ще могат да се потопят в типичната атмосфера на телевизионното студио. 
В сценичното шоу „Новогодишен Аламинут на живо“ ще се включат известните комици Робин Кафалиев, Таня Кожухарова, Атанас Бончев-Наката, както и младите актьори Иван Иванов, Росица Кехайова, Яцек Янков. Те ще покажат пред публиката как се прави ефир на живо, като спектакълът ще е съпътстван с редица недоразумения, гафове, недомислици и, разбира се, много, много смях.
Освен типичните Аламинут-ни скечове, за русенската публика са подготвени няколко части - диалози и стендъпи, които са пряко свързани с особеностите и характеристиките на града. Наред с авторските скечове на актьорите от „Аламинут“ в спектакъла ще участват танцьорите и оркестърът на Театрално музикалния център в Разград, чиято продукция е „Аламинут на живо“. 
Популярните от телевизионния ефир актьори ще влязат и в ролята на Дядо Коледа и Снежанка, за да повдигнат градуса на настроението в коледната версия на спектакъла. Билети за популярното скеч-шоу, което гостува в Русе, за да каже на публиката „Наздраве!“ за Новата година и да поднесе много смях, музика и танци, могат да се закупят от Канев център.