Френски професор прави прелом в урологията и спасява стотици хиляди хора от срама и дискомфорта

Френският професор и уролог Фредерик Пике и био-лабораторията в Кардиф създадоха био-нанотехнологичен метод за възстановяване на правилното функциониране на отделителната система на човека. Благодарение на тази формула се предоставя възможността на пациентите, както при жените, така и при мъжете, да намалят с 97% неволното изпускане и 84% честото ходене по малка нужда

ДЕЛИКАТНИЯТ ДИСКОМФОРТ
„Имайки 30-годишен стаж като уролог, заедно с познанията ми към растенията, действащи благоприятно на отделителната система и знаейки проблема на пациентите ми, реших да намеря алтернативно решение. Обърнах се към лабораториите във Великобритания, имащи био-нанотехнологични решения за извличане на 100% чисти натурални съставки от растенията!” – с интерес разказва проф. Пике.
„Няма значение дали имате отскоро или с години това неволно изпускане/често уриниране – това може да се преодолее по естествен път, без да се налагат операции” – уверено споделя откривателят на формулата.
След направените тестове и статистики, вече има констатирани над 1000 хил. души в цял свят, които потвърдиха ефективността на тази уникална формула, в това число около 7 хил. души от България, които са преминали терапията и потвърждават ползите от този метод /виж снимката преди/след терапията/.
Показвайки резултатите от терапията на нодещите уролози в 24 страни, всички те бяха шокирани. „Не можахме да повярваме, че без оперативна намеса и медикаменти, може да се постигне подобен ефект” – споделят уролози от България. „Можем да се поддържаме вечно здрави, но стига да можем да намерим тайната на природата в нейните растителни дарове” – категорични са дългогодишните експерти от лабораторията „Кардиф Лаб”. Само качествен продукт, съставен от чисти натурални вещества, може да даде бързи и трайни резултати, стимулирайки организма да реши тези проблеми по натурален път. Благодарение на съвременната нанотехнология на молекулярно ниво, също и следвайки биопроцесите в природата, помогна да се създаде уникалният продукт „DEXOROL” /ДЕКСОРОЛ/

ДОКАЗАНА ФОРМУЛА
Формулата на този препарат е поместена в капсула, съдържаща 6 активни съставки, които брзо и ефективно дават възможността да преодолеете уринарната инконтиненция. Действат благоприятно за възстановяване на правилната функция на мускулатурата на пикочния мехур, подобряват нервната система около него, като подаването на сигнал към мозъка става в правилния момент и ни информира, че е време да отидем по „малка нужда”.

САМО ЗА ПЪРВИТЕ 120 ДУШИ!
Понеже технологията за обработка на ценните съставки не е евтина, и за да е финансово достъпен препаратът за българските граждани, са избегнати внякакви посредници и дистрибутори. В момента в България покупката на препарата става чрез телефонно обаждане към оторизирания представител за България
ВАЖНО! Само първите обадили се 120 души ще получат продукта на професор Пике вместо 189 лв., само за 55 лв. – опаковка, достатъчна за едномесечен курс на ползване. Осигурена е и безплатна доставка до Ваш адрес!
Промоционалната отстъпка е валидна до 30.11.2018 г.

МНЕНИЯ НА ХОРА, ПРЕМИНАЛИ ТЕРАПИЯТА
„Цели 15 години се измъчвах и срамувах. След 3 месеца ползване на препарата на професора се подобри уринирането ми и вече не се изпускам!”
Валерия Митова,
76 год., София

„Ставах по 6-7 пъти през нощта да уринирам, което ме вбесяваше и нямах спокоен сън. Пих капсулите 2 месеца и спря честото уриниране. Вече спя спокойно!”
Боян Чавдаров,
63год., Варна

„Простатата не ми даваше спокойствие и трябваше да ходя често да уринирам, случвало се е и да се изпускам, ако не стигна навреме до тоалетната. След 2-месечно ползване на капсулите на проф. Пике, всичко си дойде в норма!”
Серафим Димитров,
71 год., Пловдив