Петър ГЕЦОВ
2 580 070 NetPoints на стойност 2580.07 лв. са дарени от клиенти на "Нетуоркс България" за Кауза Октомври - "Да помогнем на Фондация "Александър Русев", отчетоха вчера от русенския кабелен оператор. Сумата ще отиде за изграждането на плувен комплекс, в който да се провеждат водно-рехабилитационни занимания за деца с увреждания, да се организират състезания /турнири/ по плуване и други събития, свързани с плувните спортове. 
Кампанията "Направи Добро! Дари Netpoints!" бe последната благотворителна инициатива, която покойната Виктория Маринова стартира. Идеята е изцяло нейна, както и изборът на трите кампании, за които ще бъдат дарени средствата. Кауза Ноември ще бъде обявена от "Нетуоркс" в следващите дни.
Даряването на NetPoints става в потребителски NetWorx-панел. При активна кампания в менюто фигурира бутон "Дари NetPoints". Там може да се види каква е каузата за месеца и какво количество точки са събрани до момента. С плъзгащия курсор се определя количеството NetPoints, които искаш да дариш за месечната кауза. 1000 NetPoints = 1 лв.