Софиянецът Волен Чинков ще бъде главен съдия в утрешния домакински мач на "Дунав" срещу "Витоша" /Бистрица/. Двубоят на Градския стадион ще започне в 12.30 часа, а помощници на Чинков ще са Мартин Венев и Мирослав Иванов. Съдийски наблюдател ще е варненецът Радан Мирянов. 
Двата тима отпаднаха през седмицата от турнира за купата на България. "Дунав" загуби у дома срещу "Локо" /Пд/ с 1:2, а "бистришките тигри" отстъпиха пред ЦСКА с 1:3.
Титуляр в техните редици в двубоя срещу "червените" бе доскорошният футболист на русенския отбор Михаил Милчев, който при 0:3 вкара почетния гол за отбора си. 
"Дунав" е 12-и с 11 точки, а "Витоша" е на 10-а позиция с 13. Това означава, че при победа русенският отбор ще прескочи най-малко един отбор в таблицата за временно класиране.  
В другите мачове от кръга: утре - "Локомотив" /Пловдив/-ЦСКА /15 часа/, "Септември"-"Верея" /17.15/; в неделя - Ботев" /Враца/-"Черно море" /12.30/, "Левски"-"Ботев" /Пловдив/ /15/, "Етър"-"Лудогорец" /Разград/ /17.30/; в понеделник /5 ноември/ - "Берое"-"Славия" /17.30/.