Не мога да повярвам, че съм го направил аз. Съжалявам за абсолютно всичко. Това бяха едни от последните думи пред Софийския градски съд на Викторио Александров, който застреля жена си Дарина и едногодишната си дъщеричка. Той помоли съдът да го пусне под домашен арест, защото не чувал добре, имал отворена рана на главата и щял да бъде близо до своите родители - единствените хора, които в този момент могат да го подкрепят. 

Съдия Атанас Н. Атанасов го остави в ареста. Той мотивира своя отказ с това, че Викторио е с лабилна психика, не може да контролира своето поведение, а преди това е заплашвал родителите на Дарина, че ще ги лиши от живот. 

Преди да се стигне до съдебното решение обаче повече от 15 минути със спокоен тон Викторио разясняваше отношенията си с Дарина и нейните родители пред съда, както и какво се е случило на 25 октомври, когато в 23 часа е напуснал жилището в Надежда до момента на залавянето му от полицията. 

Той хвърли цялата вина за срива в отношенията им върху жена си и неините родители, включително упрекна Дарина, че е била лоша майка и че е малтретирала малката Никол.

Себе си похвали, твърдейки, че Дарина не веднъж му е казвала, че по-добър баща от него няма. 

Какво казва Викторио пред съда очаквайте след малко.