Най-добрите холандски университети ще бъдат представени в Русе на 15 октомври, понеделник в рамките на провеждания за поредна година Ден на образованието в Холандия, който ще се състои от 14 до 18 часа в хотел "Космополитан".
Изложението е безплатно и е организирано от UNIFY - единственият специализиран консултант за образование в Холандия и се представя в България за девета поредна година. Това е второто му гостуване в Русе.
За да бъдат всички ученици, студенти и родители максимално добре информирани и ориентирани, са поканени още нови университети и холандски преподаватели, с които желаещите ще могат да се срещнат лично. Освен това ще участват и български студенти в Холандия, които са готови да разкажат какво е да си студент в страната на лалетата. Друг плюс е, че всички консултанти на UNIFY са били студенти в Холандия и съдействат безплатно с целия процес на избор на университет, кандидатстване и подготовка преди заминаване.
След създалата се несигурност около Брекзит образованието в Холандия става все по-предпочитан избор за ученици и студенти, които искат да продължат обучението си в бакалавърска и магистърска степен в добри университети със солидна подготовка и последваща адекватна на положените усилия реализация. Страната на лалетата е много желана поради редица факти. Таксите са достъпни, може да се ползват студентски кредити и финансирания; методите за обучение са съвременни и практически насочени.
В много от университетите стажът е задължителна част от учебния процес, което помага на студентите много бързо да намерят желаната работа след завършване на бакалавърската си степен.
Образователната система в Холандия е на едно от челните места в Европа. Програмите се изучават на английски или немски език, а дипломите са международно признати. 
Това са само малка част от причините да кандидатствате в Холандия, повече може да научите като станете част  от нашето изложение и изживейте истински UNIFY Experience. Регистрирайте се сега на http://www.unify.bg/news/916-holland-day-fair-ruse.html