Близките на 32-годишния Пламен Здравков, който в началото на месеца почина от тежко онкологично заболяване, ще дадат шанс на други нуждаещи се. Семейството дари 4210 лева, които бяха останали от дарения в сметката на младия мъж, чиято борба с коварната болест трогна и обедини много благодетели, но за съжаление бе загубена. 
Пламен не можа да се пребори с коварната болест, но със сигурност ще се радва, ако може да помогне на някого в нужда, споделиха близките му. Те са благодарни на всички приятели и покровители на младия мъж, които са приели тяхната битка и са били съпричастни. 
Въпреки че съвсем скоро семейството погреба Пламен, в този тежък момент близките му са намерили сили да мислят за чуждата болка и да извършат благородния жест. Във вторник те са превели останалите средства след дарителската кампания за Пламен по други четири дарителски сметки. По 1000 лева са дарени в сметките на малката Лори, която е родена с рядката диагноза вроден дефицит на бедрена кост, на двукратния шампион по борба Галимир Георгиев, който е болен от лимфон на Ходжкин, и на Антонио Георгиев, който също се нуждае спешно от лечение. Останалите 1210 лева са преведени по сметката на фондация „Александър Русев“ и са в подкрепа на нейната мисия да се изгради модерен рехабилитационен център със закрит басейн за деца с увреждания.