Нова мода по родните плажове набира популярност, особено в период, в който слънцето често е заменено с облаци и превалявания.

На морето може да се сдобиеш с напълно естествен тен, който се инжектира срещу 100 лева. Процедурата се прави на няколко пъти, а препаратът се продава съвсем свободно като царевицата на плажа, показа проверка на "Монитор".

Лекарството "Меланотан 2", което е тестово, не е нелегално, а само с няколко боцвания желаещите могат да се върнат с приятен загар и дори притеснително почернели въпреки надвисналите облаци и прогнозите за лошо време.

Инжекциите се поставят директно на плажа след дискретно завиване с кърпата, при което дилърът на тен инжектира на няколко места в тялото субстанцията. Инжектирането се извършва с модерна спринцовка, подобна на тази, с която диабетиците си измерват кръвната захар.

Търговците, разбира се, се представят за лекари, въпреки че не са такива. Парите пък им се броят предварително.

Като всяко лекарство и това има странични действия – най-бързо и най-много почерняват интимните части, твърди вестникът. Но пък за това също има решение – отиваш в частна или държавна болница, плащаш колкото трябва и ти ги избелват.