Ако имате дилема какво жилище в Русе да изберете - във висока или ниска кооперация, тази статия е подходяща за вас. Различните сгради си имат своите добри и слаби страни, които ще отбележим тук, за да можете да вземете решението от какво жилище се нуждаете – такова във висока постройка или в ниска. Изборът не е лесен, но статията ще ви помогне по пътя на мечтания от Вас апартамент.

Висока или ниска кооперация

  • Ниската кооперация по правило е по-уютна от високата. Имате по-малко съседи, което автоматично ви спестява нерви, шумове и разправии. А това е изключително голямо предимство, особено за хора, които искат повече комфорт и по-малко съседи, които могат да ги обезпокоят със своята многочисленост.
  • Жилище в Русе в ниската сграда коства скъпо. Освен това се създава по-непосредствена връзка между съседите, което може да е неприятно за някои хора. Това са два минуса, които не бива да бъдат подминавани.
  • Апартаментите във висока сграда излизат по-евтини и това е предимство, което трябва да бъде отбелязано. Това е голям позитив за хора, които желаят да намерят дом на изгодна цена.
  • Високата кооперация изисква по-сложна и скъпа поддръжка на общите части. Подобни кооперации се обитават от множество семейства и всякакви типажи хора, което може да създаде доста главоболия и безсънни нощи на живущите. Тези две съображения могат да разубедят някои хора в избора на апартамент във висока сграда.

Жилище в Русе – има достатъчно възможности

Ако искате жилище в Русе, независимо дали на висок или нисък етаж, се придържайте към точките, които описахме по-горе.