„Дунав“ май ще удари на камък с нов ангажимент на Исмаил Иса. Централният нападател игра за русенския отбор през пролетта, направи добри мачове, а след края на сезона, когато краткият му договор изтече, заяви, че би се върнал с радост в Русе, ако не си намери тим в чужбина. После ходи на ваканция в Турция, а щабът на клуба го очакваше на лагера в Трявна, който приключва днес след последната контрола от първия етап на подготовката срещу „Витоша“ /Бистрица/ в Севлиево. 
Само че Иса не си вдига телефона и с него няма абсолютно никакъв контакт, научи „Утро“. Той, разбира се, също не се обажда, за да обясни какво всъщност възнамерява да прави. Подозренията са, че наистина все още си търси отбор в чужбина или преговоря с други клубове от нашата Първа лига. Възможно е до дни все пак да се обади и да се присъедини към „Дунав“, но тази вероятност като че ли изглежда все по-малка.
А в „Дунав“ продължават работата по селекцията в търсене на попълнения за невралгичната халфова линия. Понеже в България трудно може да се намерят добри играчи на тези позиции, се работи по привличането на двама чужденци.
В същото време стана ясно, че сенагалецът Мухамад Муса Н`Ндайе е решил най-сетне проблема с визата си. Той взел документа в Мароко, като днес, най-късно утре, трябва да е в България.
Със сенегалеца хората, които могат да играят като централни нападатели, стават двама. Другият е дошлият от „Поморие“ Ахмед Ахмедов, който вкара гол за русенския отбор при победата му с 4:1 в контролен мач срещу „Ботев“ /Гълъбово/.