Футболният „Дунав“ подписа с първите си три нови попълнения. Договори с клуба парафираха Георги Динков, Борислав Балджийски и Александър Александров. И тримата са опитни играчи, минали през няколко отбора в елита и ще дадат алтернативи на треньора Малин Орачев след напускането на основни футболисти.
Георги Динков е централен защитник. Роден е на 20 май 1991 година в Стара Загора. Стартира кариерата си в родния „Берое“, като носи още екипите на „Спартак“ /Варна/ и „Сливен“. През сезон 2017/2018 е изиграл 18 мача за „Берое“.
Борислав Балджийски е полузащитник. Роден е на 12 октомври 1990 година в Ихтиман. Юноша на е на „Левски“, като носи още екипите на „Локомотив“ Мездра, „Несебър“, „Черноморец“ /Бургас/, „Славия“, „Черно море“ и „Монтана“. Има 8 мача за младежкия национален отбор на България. През сезон 2017/2018 е изиграл 23 мача за „Монтана“ и е отбелязал 6 гола.
Александър Александров е нападател. Роден е на 28 март 1994 година. Юноша е на „Миньор“ /Перник/, като носи още екипите на „Славия“, ЦСКА, „Нефтохимик“ и „Локомотив“ /София/. През сезон 2017/2018 е изиграл 17 мача за „Локомотив“ /София/ и е отбелязал 3 гола.
Ръководството и треньорският щаб на ФК „Дунав“ пожелават много успехи на Георги Динков, Борислав Балджийски и Александър Александров, заявиха в официална декларация от клуба.