Русе ще бъде една от спирките на турнето „БЛАГОДАРЯ! От любов към живота“ в подкрепа на жените с рак на гърдата на известната козметична компания „Avon“. Нейният характерен розов щанд ще бъде разположен пред сградата на общината от 10 часа в събота и неделя, а посланиците на хуманността са подготвили много изненади за посетителите.
Освен да дарят за каузата, желаещите ще могат да оставят своето послание на надежда за жените, които страдат от рак на гърдата, както и да научат повече за каузата.
Основна цел за „Avon“ е да се наберат средства за безплатна психологическа, юридическа, информационна и практическа подкрепа за диагностицираните жени, която фондацията на тв водещата Нана Гладуиш „Една от 8“ ще предостави директно на засегнатите жени, техните близки и семейства. 
Вече 17 години „От любов към живота“ помага на диагностицираните жени чрез набиране на средства с поръчка на розови благотворителни продукти, като традиционно цялата печалба компанията дарява на фондацията. За този период са дарени близо 1,5 млн.лв. и са осъществени над 30 000 безплатни профилактични и диагностични прегледи на жени в цялата страна, закупена е апаратура за превенция на рака на гърдата, сред която мобилен мамограф и ехограф, както и ехографска апаратура за 7 болници в страната.                                                  У