Екстремният колоездач Йордан Анчев покори още един връх, изкачвайки се на най-високото стъпало на почетната стълбица и в Македония. В планинския курорт Пелистер се проведе вторият кръг от Балканската даунхил купа. В изключително оспорвана конкуренция Данчо успя да се окичи със златен медал. Във възрастовата група 15-17 години, в която се състезава и златното момче от Ценово, на старт застанаха 16 байкъри. 
„Българите доминирахме изцяло по трасетата в Македония. Нашият отбор на „Райдърс юнайтед“ спечели общо шест медала в отделните възрастови групи, от които три златни. Моите съотборници Изабела Янкова и Милен Димов също извоюваха най-високите отличия“, разказа байкърът веднага след завръщането си. В деня на надпреварата метеорологичните условия позволяваха състезателите да покажат и да развият максималните си възможности, но по време на тренировките валял проливен дъжд. 
Само преди седмица Йордан Анчев и Изабела Янкова спечелиха златни медали по време на Балканиадата в Синая, Република Румъния. Екстремните колоездачи очакват с нетърпение и състезанията от българските даунхил серии. Следващият сборен пункт на байкърите ще бъде в Пампорово в средата на месеца.