Националната модна агенция „Идея Прима“ продължава традицията си да внася една вълнуваща нотка в пъстротата на Русе в месеца на абитуриентските фиести. Като продължение на празника на града и предвестник на баловете на 12 май агенцията ще излъчи новите Мис и Мистър Топ лица на Русе.
Шоуто, доказало през годините, че е сред най-емоционалните и пищни спектакли, ще започне в 23 часа, когато продуцентът и водещ Димитър Увалиев ще покани претендентите да застанат пред публиката преди началото на конкурса в „Планета Пайнер клуб Русе“. Най-красивите и атрактивни лица ще бъдат селектирани от жури с доказана естетическа компетентност и обективност. Водещият принцип при оценяването отново ще бъде - не се интересуваме как се казваш и откъде идваш, а какво излъчване и послание имаш, защото красотата и доброто винаги печелят.
Генералната репетиция ще започне същия ден в 16.30 в клуба, а повече подробности могат да се научат от Фейсбук страницата на „Идея Прима“. Там ще разберете и как можете да се запишете за участие.