Остъкляването на балкон е често срещан вариант, за да се увеличи квадратурата на апартамента. Без да се впускаме в обяснения за наличната документация за остъкляване на балкон, искаме да обърнем внимание на няколко стъпки.

Първо: остъкляването на балкони може да излезе по-евтино, ако намерите коректна фирма, която извършва тази дейност.

На второ място: спрете се на качествени материали, евтиното излиза скъпо наистина.

Трето: най-добрият вариант за остъкляване на балкон е идеалната комбинация между дизайн, качествена изработка и цена. и в крайна сметка - нека има решение без пропилени нерви.

Четвърто: остъкленият балкон може да бъде най-страхотната част от апартамента, ако след приключване на поставянето на конструкцията, се избере правилен и оригинален вътрешен дизайн и обзавеждане.

Ето едно страхотно предложение - френски балкон!

Това включва рамка от метал и пластмаса върху цялата височина на балкона, прикрепена към горната плоча и основата на балкона.

Какви са предимствата на този вид балкони?

1. Не се нуждаете от допълнителна работа по дизайна в долната част на балкона.

2. Панорамните прозорци винаги са красиви както отвътре, така и отвън.

3. Има и повече светлина.

4. Няма нужда от заваряване с метал, това е лесна конструкция.

Панорамните прозорци на френските балкон не само ще дават отлична гледка от апартамента, но и правят балкона наистина уютен и топъл. Клиентите, които вече имат френски балкони оценяват предимствата на подобно решение, тъй като цена често те струват по-малко от цялостен ремонт и класическо остъкляване балкони. В допълнение към това, тези балкони позволяват визуално да се разширява пространството в дома.

Класическото остъкляване на балкон е малко по-скъпо от горния вариант. Но ще имате повече пространство.

Но и още нещо, не винаги е задължително да се стремите да остъклите балкона си.

Наистина балконът днес е предимно място за почивка, може да се ползва и без остъкляване. И разбира се, никой не отказва да съхранява нещата си там или да го използва за сушене на дрехи, което би пък дава опция да закрием балкона със стъкла и да имаме повече сигурност и чистота.