„ОТКРИТ Е ПАТЕНТОВАН БИО-НАНОТЕХНОЛОГИЧЕН МЕТОД, КОЙТО ПРЕМАХВА АТЕРОСКЛЕРОТИЧНИТЕ ПЛАКИ И РАЗШИРЕНИТЕ ВЕНИ“

Съдовия хирург и професор Лари Томсън от Англия и био-лабораторията в Кардиф след дългогодишни проучвания и изследвания патентоваха био-нанотехнологичен метод за прочистване на кръвоносните съдове. Благодарение на тази формула предоставят възможността на пациентите да намалят с 87% риска от инфаркт, 73% от инсулт и дори 48% внезапна сърдечна смърт.

ОТПУШВА АРТЕРИИТЕ НАПЪЛНО

„Невероятно, но преди 10 години не вих повярвал па това, че с тази формула пла- ките и съсирените се отмиват и изчезват напълнопотвърждава един от най-добрите съдови хирурзи на Обединеното Кралство. „Въпреки големия си опит не успях да помогна на майка ми, конто почина па 61г. от инфаркт заради запушване на артериите от плаки. Това ме накара да помогна на други хора и реших да открия алтернативен натурален метод за прочистване на кръвоностните съдове.“ - емоционално разказва Лари Томсънс за случилото се.

„Няма значение дали имате от скоро или с години запушване на артериите или вените - те могат да се отпушат по естествен път“ - уверено споделя откривателя на формулата.

Почти 100 хил. души в цял свят, потвърдиха ефективността на тази уникална формула в това число около 2 хил. души от България, които са преминали терапията и потвърждават ползите от този метод, (виж снимката преди/след).

СЪДОВИТЕ ХИРУРЗИ НЕ МОЖАХА ДА ПОВЯРВАТ

Показвайки резултатите от терапията на водещите кардиолози и съдови хирурзи, всички те бяха шокирани... „Не можахме да повярваме, че без приема на статини, бета-блокери , медикаменти или оперативна намеса, може да се постигне подобен ефект.“ - споделят хирурзите от Англия. „Можем да се поддържаме вечно здрави, по стига да можем да намерим тайната на природата и нейните дарове“ - категорични са експертите от лабораторията „Кардиф Ла6“. Само качествен продукт съставен от чисти натурални вещества може да даде бързи и трайни резултати, стимулирайки организма да реши тези проблеми по натурален път. Благодарение на съвременната нанотехнология на молекулярно пиво, също и следвайки биопронесите в природата, помогна да се създаде уникалният продукт ,‘VENIMO“

ПАТЕНТОВАНА НАТУРАЧНА ФОРМУЛА

Формулата па този продукт е поместена в капсула съдържаща 15 активни съставки, които бързо и ефективно размекват съсирените

и ги отмиват, премахват плаките, успокояват възпалените места и дават възможност да се възстанови гладкостта па вътрешните степи на кръвоносните съдове. Това дава възможност па кръвта да започне пормалпо да циркулира и да достигне до най-отдалечените капиляри и ефективно да се оросят органите и целия организъм. В следствие на това се подобрява работата на сърцето, намалява се вредния холестерол и бихге се чувствали много по витализирани.

„Препоръчвам 2 месечна терапията, за да предотвратите неизбежното и да се чувствате отлично.- убедено казва хирурга Лари Томсън.

САМО ЗА ПЪРВИТЕ 120 ДУШИ

В момента за Българин се предлага специална отстъпка само за първите обадили се 120 читатели. Те ще получат продукта на професор Лари Томсън вместо за 189 лв. само за 49 лв. - опаковка достатъчна за едномесечен курс на ползване. Про моциоиалното предложение е валидно до 30.04.2018 г.

МНЕНИЯ НА ХОРА ПРЕМИНАЛИ ТЕРАПИЯТА     

„Преживях инфаркта, но вече се страхувах за живота си. От мой познат в Англия чух за капсулите и ги пих 4 месеци . Вече повече от година се чувствам чудесно и холестерола вече ми е в норма."

Георги Иванов, 68г., София

„Кардиолога ми забрани, но реално нямах подобрения от статшште, които ми преписваха. С капсулите „Венимо“ плаките изчезнаха, оросяването на крайниците ми се подобри и се чувствам много по-добре. Личния ми лекар е в шок!"

Даниела Маринова 72г„ Пловдив

„Невероятно, но как е възможпо? - имам 3 байпаса , но след като преминах терапията с продукта се чувствам много по- добре и се радвам, че съм жив."

Васил Стефанов 84 год., Стара Загора

„3 години страдах от разширени вени, но благодарение на този продукт вените вече не ме болят и се върнаха в своя нормален размер"