Мъж наръга със стъкло от счупена бутилка съпругата си и 17-годишен тийнейджър, след като ги спипа в семейната спалня малко след полунощ в неделя, пише „Телеграф“.

34-годишният рогоносец се прибрал около 0:10 часа в исперихското село Лъвино и заварил жена му и тийнейджъра заедно. Съпругата, която е с 10-години по-възрастна от младежа, без свян го приютила в семейната спалня. Тя не очаквала мъжът ѝ рогоносец да се прибере тази нощ, тъй като от известно време били скарани.

Мъжът пък имал подозрения, че невярната му любима кръшка с младеж от селото. Нагласил нещата така, че във въпросната вечер да успее да я изненада и да се прибере неочаквано в къщата.

Двамата били в доста обтегнати отношения заради сприхавия му характер, твърдят местните. Съпрузите имали сключен граждански брак, но не го консумирали поради несходство в характерите, обясниха още запознати. Така 27-годишната жена се захласнала по тийнейджъра, а цялото село започнало да шушука.

Сварвайки прелюбодейците в семейното ложе, мъжът буквално побеснял. Грабнал стъклена бутилка, която била оставена до леглото, и започнал да удря с нея младия си съперник и жена си.

От ударите счупил бутилката и почнал да ръга с острите стъкла от нея. Това не му стигнало, а намерил и нож, с който продължил да мушка, където му падне. Вследствие на нанесения побой жената е с порезна рана в областта на корема и дясната ръка, момчето е с порезна рана на главата. Двамата пострадали са настанени в МБАЛ - Исперих без опасност за живота.

Насилникът е установен, след като жена му постъпила в болницата. Мъжът е задържан за 24 часа, но не успял да даде смислени обяснения за действията си. След като се подобри състоянието им, пострадалите също ще бъдат разпитани. По случая е образувано досъдебно производство, Мотивите се изясняват , обясниха разследващите.