Разводът на Анджелина Джоли и Брад Пит трябва да приключи в рамките на няколко седмици. Силно влюбената преди време двойка най-после е намерила уважително споразумение "за доброто на децата си".

Двойката, която бе мечта за милиони романтици по света, най-накрая постигна съгласие за развода си, който в най-скоро време трябва да бъде финализиран, съобщава "Daily Mail". Двамата актьори най-накрая успяха да си сътрудничат в името "на шестте си деца”.

"Условията по развода са приети. Те се финализират от правните екипи на Пит и Джоли, очаква се това да отнеме няколко седмици. Това е важна стъпка, и особено като си спомним как бракът приключи, включително и обвиненията на Анджелина Джоли за Брад, но сега те се разбират добре", казва източник пред "Sun". Малко след като бе обявена раздялата им, актрисата действително обвини Брад Пит в злоупотреба с децата им, предизвиквайки разследване, което в крайна сметка не доведе до нищо. От своя страна актьорът осъди небрежността на бившата си съпруга по отношение на шестте им деца: Мадокс на 16 г., Захара на 13 г., Пакс на 14 г., Шайло на 11 г. и близнаците Нокс и Вивиан на 9 г.

Имаше от какво да се страхуваме, че започва една истинска съдебна битка за попечителството на децата. Но най-сетне спокойствието изглежда се е върнало в голямото семейство, което представляваха преди.

Анджелина Джоли също е намерила любовта според информацията, разкрита от "Entertainment Tonight". Щастливият избраник е бил агент по недвижими имоти. Новината бързо бе опровергана.

Що се отнася до Брад Пит, той най-накрая си възвърне спокойствието след трудния период. "Раздялата за него беше много трудна, но напоследък изглежда по-здрав и по-щастлив. Той изглежда доволен от живота си", казва близък пред "People".