Анджелина Джоли и Брад Пит може и да не се разведат, твърди „Ю Ес Ей Уикли”, позовавайки се на свой анонимен източник, близък до двамата. Според него, бившата двойка до момента не е направила нищо, за да задвижи процеса по официалната раздяла.

Той твърди още, че Брад прави опити да подобри себе си, за да спечели Анджелина отново и всички техни близки смятат, че това ще стане.

"Тя все още е толкова влюбена в него", казва източникът.

Звездното семейство обяви, че се разделя през септември 2016 г. след две години брак и единадесет години заедно. Те са родители на шест деца, три от които са техни биологични.

Актрисата, която спечели „Оскар“ през 2000 г. говори много малко за развода, признавайки, че през лятото на 2016 г. нещата между двамата са вървели „зле“. После обаче тя се поправи и каза, че не иска да използва тази дума. По-скоро „нещата са се усложнили“, преформулира думите си красавицата.

Джоли отрича причината за развода да е свързана с желанието на Брад Пит семейството да води по-уседнал начин на живот след години пътувания по четирите краища на света.

Според нея не в това е проблемът. „Това беше и остава една от великолепните възможности, които можехме да дадем на нашите деца“.

„Ние всички се възстановяваме от събитията, които доведоха до развода“, казва актрисата, без да дава подробности.

Тя се опитва да си дава уверен вид пред децата в трудните за нея моменти. „Мисля, че е важно да плача под душа, а не пред тях", сподели актрисата.