Волейболистите на „Дунав“ елиминираха първия си съперник в плейофите за влизане в Суперлигата. След като записаха победа с 3:0 срещу „Град“ /Белоградчик/ в Русе, момчетата на старши треньора Петър Шопов постигнаха същия резултат и като гости - 3:0 /25:13, 25:12, 25:14/. Мачът под „белите скали“ продължи по-малко от час.
Какво следва нататък? 
Сега дунавци трябва да изчакат победителя от плейофа „Звездец“ /Горна Малина/-“Виктория“ /Пловдив/. Резултатът от тази серия е 1:1. Ще се играе трети двубой. Един от тези съперници ще е следващото препятствие пред „Дунав“. По програма първият мач трябва да е в Русе на 24 март. Залата в „Здравец“ обаче ще е заета с друго събитие в този ден, така че русенци ще направят постъпки мачът да бъде изместен за 23 март.
По всяка вероятност, както вървят срещите в плейофите на група „А“, русенският отбор ще се изправи нататък във финала срещу „Ботев“ /Луковит/. Стига, разбира се, да се справи по-рано със „Звездец“ или „Виктория“.
Победителят ще заслужи и директна квота за участие в Суперлигата.  
„Дунав“: Милен Стоянов, Калоян Канев, Стоян Вулджев, Костадин Стойков, Милен Минчев, Младимир Христов, Атанас Митев /Ангел Павлов, Константин Нечев, Христо Костов, Симеон Добрев/.