Яна Златанова от русенската Професионална гимназия по икономика и управление „Елиас Канети“ е големият победител в националния конкурс „Спечели езикова ваканция в Канада“, който се проведе в рамките на международното изложение „Световно образование“. 
Яна е на 16 години и спечели международното жури с кратка интерактивна презентация на тема „How do I imagine studying my favourite subject in Canada?“. Езиковата ваканция е на стойност 6000 канадски долара и ще се проведе това лято в езиковия център Academic  Camp Canada във Ванкувър.
Яна успя да победи сред десет финалисти и над 50 постъпили ученически проекта за участие в конкурса. Русенката получи наградата си лично от председателката на журито и директор на езиковия център Хелън Лами. Тя поздрави победителката и й пожела успех в обучението в Канада. При получаване на наградата Яна сподели, че планира да продължи след време образованието си в чужбина, като се надява спечелената езикова ваканция да й даде нужната подготовка и опит за живот зад граница. 
Конкурсът се провежда всяка година в рамките на международното изложение „Световно образование“, организирано от консултантска компания „Интеграл“, като целта е да стимулира българските ученици в изучаването на чужди езици.