Разнообразните ръчно произведени продукти на специалния „Хоби Кар базар“ събудиха интереса на множество посетители през уиикенда в представителството на „Фолксваген“ в Русе. Още в първия ден на изложението, което беше организирано в чест на Деня на жената, повече от половината стоки на производителите вече бяха изкупени.
20 майстори от Русе, София, Варна Шумен и други градове в страната показаха ръчно произведени продукти, сред които дрехи, бельо, кукли, бижута, както и натурална козметика и арт сапуни. Силен интерес сред посетителите на базара предизвикаха щандовете с ръчно приготвени храни и напитки, като гостите имаха възможност да опитат и да закупят различни видове тахани, мюсли, вина, шоколади. 
На базара се предлагаха също картини на русенската художничка Петя Недкова, имаше и работилничка за рекламни материали за парти, а за най-малките беше изграден специален детски кът, където да се забавляват, докато майките и татковците разгледат разнообразните стоки.
Базарът с ръчно изработени прдукти беше посетен от над 1000 души за два дни, а желанието на организаторите бе да насочат вниманието на посетителите към българските стоки за сметка на чуждестранните марки, които заливат пазара.