Това е интересна тема за всеки, който иска да има чисто нов дом! Може би искате скоро да станете горд собственик на нов дом? Но внимавайте, има скрити камъни в това начинание. Ние ще ви запознаем с тях:

1.Жилището, което е наистина ново строителство е чудесно, но после разбирате, че сте попаднали на ужасни съседи.

Те са шумни, невъзпитани, те просто не ви оставят да спят. Или често хлопат по вратата ви, за да искат нещо. Вашите нови съседи могат да са музиканти, например, и биенето на барабани да ви подлуди. Или някое малко сладко куче да джафка или вие по цял ден. Нещо не е наред и ако комшиите всяка вечер се карат!

2.Лоша инфраструктура.

Негативният ефект от мръсната или шумна инфраструктура може да бъде подводен камък. Липсата на тротоар или дори осветление са лош елемент в околната среда. Това наистина е рисково. През последните пет години купувачите все повече се опитват да намерят апартаменти ново строителство в сърцето на квартала, далече от главните магистрали или от места, където липсват тротоари.

3.Липса на гледка.

Хората започнаха да оценяват все повече тишината и гледката покрай тях, когато си търсят жилище ново строителство. Много приятно е да има гледка към парк, планина, тъй като много високите сгради просто развалят гледката. И човек е в джунгла от апартаменти.

4.Наличие на шумен ресторант или дискотека наблизо.

Това си е направо скрит тормоз. И най-страхотната локация на новото жилище се губи от добавянето на тези два елемента. Особено ако е в комбинация с чалга и паркинг.

5.Близост до индустриална зона или сметище.

Квартал в близост до индустриалната зона винаги намалява цената на жилището. И носи едни страхотни "екстри" - лоша и замърсена среда, която причинява здравословни проблеми.

Наред с новия си апартамент, новодомците получават многократно повишени вредни емисии, шум и рискове от аварии.