Ангел Баялцалиев, още един син на бивш съдия - Детелин Баялцалиев, ще бъде главен рефер на утрешния мач в Благоевград между „Пирин“ и „Дунав“. Негови помощници по страничните линии ще са Мартин Венев и Борислав Колев. Ролята на безмълвни паметници зад вратите ще е поверена на Николай Колев и Димитър Буров. Съдийски наблюдател ще бъде бившият международен съдия Костадин Гергинов. Мачът ще започне в 15 часа.
Председателят на Областния футболен съвет Димитър Димитров-Кулеманс ще бъде дежурен делегат днес на двубоя във Варна между „Черно море“ и „Левски“ /Сф/. Срещата ще започне от 17.30 часа. 
Кръгът стартира вчера с късния мач „Берое“-“Лудогорец“. 
Безумието с програмата ще продължи днес с двубоя „Ботев“ /Пловдив/-“Витоша“ /Бистрица/. Той ще се играе в култово време - 12.30 часа. Днес има още един мач - „Септември“ /София/-“Локомотив“ /Пловдив/ /15.30 часа/. „Славия“ и „Верея“ /Стара Загора/ ще се срещнат утре пак по обедно време - 12.30 часа. ЦСКА ще посрещне „Етър“ на 8 март от 17.30 часа.
Кого обслужва тази програма и накъде толкова бърза БФС с претупване на първенството в Първа лига? Колко ще са зрителите във всички тези мачове? Каква е ползата за футбола въобще? 
Дайте да си поиграем на първенство и толкова!