И така....днес ще Ви представим една екзотична дестинация спрямо европейската класика на нашите имоти в Русе.

Санта Круз е разположен в северозападната част на остров Тенерифе, което не е някъде, а точно в Атлантическия океан.
Реално принадлежи на Кралство Испания, като се намира в непосредствена близост до брега на Африка. Наистина страхотно място да имаш имот, времето е чудесно.

Преди началото на миналия век, Санта Круз де Тенерифе е единствената столица на Канарските острови. Сега столицата е град Лас Палмас де Гран Канария. Тези два града са основните политически, икономически и туристически центрове на Канарските острови.

Те могат да са не само място за една прекрасна и доста екзотична ваканция, но и да се купи жилище, за да се живее дълго време, като се развива свой собствен бизнес на Канарските острови.

В този случай може да се закупи не само жилище, но и имот за бизнес в Санта Крус де Тенерифе - той ще бъде идеалното място да се започне някаква бизнес дейност, която може да е туризъм или логистичен център към пристанището. За това трябват складове, търговски площи и доста други неща.

Санта Круз де Тенерифе е изключително атрактивна дестинация за много чуждестранни туристи. През последните десетилетия е с обновена инфраструктура, много нови търговски центрове и нови сгради за живеене. Но цените са много високи, просто астрономически за покупката на имот там за българите.

Богатите граждани на Европа и тези от другите континенти харесват елитния курорт, като те са готови да платят достатъчно висока цена за възможността да си купят вила или апартамент в града. Особено атрактивен е градът през зимата, когато е пълен с динамичната атмосфера на карнавала - тогава е забавно, има много ярки цветове и настроение, което покорява.

Е, помечтахме си за Канарските острови, а сега е време да погледнем какво ново има в нашите имоти в Русе?