ДВАМА НАРКОМАНИ са спипани с марихуана.В първия случай наряд от първо РПУ се натъкнал на спряно пежо та бул."Мидия Енос" с трима човека в него в 1 часа след полунощ в сряда. При проверката 19-годишен доброволно предал на униформените топче с марихуана. Няколко часа по-рано до бившата гребна база на кея е забелязана спряна "Дачия", в която седели 30-годишен мъж и жена на 24 години. Мъжът също доброволно предал на полицаи от първо РПУ гриндер, метална кутия и увито в найлон топче от суха тревна маса, за които казал, че са негови. 
 СЪДЕН ЗА КРАЖБИ МЪЖ откраднал кредитната карта на свой колега и опитал да изтегли 600 лева на два пъти. Първият път банкомата пуснал 400 лева, но вторият за още 200 се оказал неуспешен и той върнал картата на колегата си незабелязано. Кражбата е извършена през декември, но собственикът се усетил в началото на този месец и подал сигнал, след което 44-годишния рецидивист е заловен.
19-ГОДИШЕН ШОФЬОР не дал предимство на пешеходка на зебра и я блъснал с тойота. От удара 63-годишната жена пострадала леко и след преглед е освободена. Това се случило в сряда в 18.45 часа на пешеходна пътеки на кръстовището между булевардите "Цар Освободител" и "Съединение"