44-годишната Кети Кюхова е намерена убита и хвърлена в кладенец, дълбок два метра, съобщи Нова телевизия.

Кладенецът се намира на метри от мястото, където беше открит джипът на семейството.

Не се знае дали Кюхова е простреляна. С това жертвите на жестокото убийство в Нови Искър стават 6. Във вторник в дома на семейството бяха открити телата на мъжа на Кети Кюхова - Неделчо Юнаков, на неговия син Георги (20 г.), на дъщерята на Кюхова - Нанси (16 г.), на приятеля на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).

Цяла нощ разследващите правиха огледи на къщата, в която бяха открити телата на петимата застреляни. А Кети Кюхова беше обявена за издирване.

Тази сутрин стана ясно, че е намерен джипът на семейството. Стъклото до шофьорското място е счупено, на негово място има найлон.

В близост до автомобила журналисти намериха тефтерче, в което са написани задължения – сметки за ток, към мобилни оператори. Не е ясно на кого е това тефтерче. В него обаче е споменато и името на Неделчо.

Утро припомня, че 5 трупа бяха открити в къща в Нови Искър. Няколко часа след това бе обявена за издирване 44-годишна жена във връзка с тежкото криминално престъпление. Бруталното престъпление е извършено в Новогодишната нощ в къща в квартал "Изгрев" на Нови Искър. Мъж, възрастна и неподвижна жена, две момчета, момиче и куче са били убити последователно с по един изстрел от огнестрелно оръжие. Във връзка с тежкия случай, полицията обяви, че издирва 44-годишната Кети Николова Кюхова. Обявен за издирване бе и автомобил – джип BMW Х5, собственост на убитото семейство. Семейството живеело в къщата в Нови Искър от около година - година и половина, преселило се тук от София. Главният прокурор Сотир Цацаров и главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов дадоха брифинг от мястото на престъплението. Най-вероятно убийството се е случило в Новогодишната нощ, каза Цацаров. Последователно са били застреляни – бащата, неговият син, дъщерята на жената, която е обявена за издирване, на 16 години, момче – приятел на момичето, и възрастната жена – майка на издирваната жена, която е била почти неподвижна. Убитият и Кети Кюхова са били във втори брак. Все още не е намерено оръжието на престъплението.